10. tammikuuta 2013

RaitaHuopaset

Synttäriä synttärin perään ja taas pääsin ideoimaan itsetehtyä :) Talvisynttäreille syntyi huopatossut ja lankana Novitan Huopanen. Tossut huopui tosi kivasti taas, vaikka olin käyttänyt kahta eri väriä.  Ohje on aiemminkin käyttämäni, Novitan kevät 2007 numerosta, joka on mallina muuten toimiva, mutta tossut saa tehdä reilumman koon mukaan.

Kuvassa näkyy myös SINULLE-korttini, joita laitan itsetehdyn paketin mukaan. Tyhjille riveille kirjoittelen aina jotain tietoa lahjasta. Esimerkiksi vaatteisiin on kiva laittaa mainintaa pesu- ja silitysohjeista. Ja kortit on tietenkin aina sävy-sävyyn lahjan kanssa :)


Tossuihin lisäsin vielä jarrua pohjaan, kun on kyse vilkkaista kolmevuotiaista jaloista :)


...

Blogini kävijälaskuri on monesti päivitysten yhteydessä takkuillut ja esimerkiksi tämän vuoden puolella se ei ole näyttänyt mitään... Olen käyttänyt ulkopuolista laskuria ja mietinkin, että olisiko Bloggerilla oma laskuri, kun se joka tapauksessa laskee koko ajan kävijävirtoja. Ja löytyihän siltä ja vaihdoin heti siihen. Samalla kävijämääräni pomppasi ihan hurjasti! Eli tuo aiempi tökkivä laskurini ei ilmeisesti ole laskenut kävijöitä niillä hetkillä, kun ei oo näyttänytkään mitään. Mutta siis aivan huimaa, että blogillani on jo reilusti yli 50000 vierailua. Kiitos kaikille lukijoille ja kommentoijille! Tässä alkuvuodesta voisinkin laittaa kiitokseksi teille arvonnan pystyyn :)

5 kommenttia:

  1. Voi miksen ole tajunnut tehdä vastaavia raitaisina, ihanat. Tuota kortti-ideaa taidan kanssa "lainata".

    VastaaPoista
  2. Hatatuu: Raidoittamalla saa kivasti aiemmin aloitetut kerät käytettyä :) Ja kiva vaan, jos täältä saa inspiraatiota omiinkin juttuihin!

    VastaaPoista
  3. Ihanat tossut! Tuo kortti-idea on tosiaan kiva. Monesti unohtuu välittää just ne pesutiedot eteenpäin.

    VastaaPoista