16. tammikuuta 2013

Joululahjat, osa 5: korut

Syksyllä käymäni helmityökurssin innoittamana halusin tehdä joulupaketteihin myös helmikorut. Tällainen musta-vihreä- setti syntyikin ja kyllä tuo helmien hipelöminen ja ihastelu oli niin kivaa, että koruja pitää päästä tekemään lisää :)


Päikkytädeille lahjaksi käärittiin tutulla Pämpän- ohjeella tehdyt puuhelmikaulakorut. Helppojen korujen teossa haastellisinta oli keksiä, että mitä väriä laitetaan kenenkin koruun ja oonkin yrittänyt syksyn aikana lasta päikystä hakiessa pistää mieleen, että minkä värisiä vaatteita tädit käyttää :)


Ja sitten jotain söpöä eli tyttöjuttuja ;) Meillä oli loppusyksystä DIY-ilta, jossa oli aiheena nappien päällystys ja nyt joulun alla napit pääsivät jatkojalostukseen :) Tässä kohdassa kuvaan astuu mieheni, joka osallistui meidän joulupukin sivupajaan liimaamalla napit kakskomponetti- liimalla pinnipohjiin. Hienosti sujui, vaikka mies tekikin melkoisen loikkauksen minun reviirille :DKun pinnipohjat oli käytetty, mies sai jatkaa korvispohjilla! Näistäkin tuli kyllä melkoisen söpöjä, vaikka menivätkin aikuisille naisille :)Erityismaininnan ansaitsevat nämä itselleni jättämät korvikset, vaikka ne on liimailtu samanlailla kuin edelliset korvikset. Kiitos ihanaiselle Osifalle, joka halusi ilahduttaa minua näillä ihanilla strasseille! Nämä nimittäin kimmeltävät oikein kunnolla, sillä ne ovat aidot Swarovskit!
...

Swarovskien loisteeseen onkin hyvä päättää tämä postaus ja samalla koko käsityövuosi 2012, sillä nyt täällä blogissa on esiteltynä kaikki, mitä viime vuonna syntyi. Blogilla on ollut hurjasti kävijöitä ja uusia lukijoitakin on tullut! Olen myös lähes päivittäin saanut aina yhtä ilahduttavia kommentteja. Kiitos siis teille kaikille lukijoille kuluneesta vuodesta ja eiköhän jatketaan suoraan kohti tätä kuluvaa vuotta 2013! Monta työtä on jo viimeistelyä vaille valmiina, joten SINULLE- blogini jatkaa kovalla innolla ja monilla uusia ideoilla eteenpäin :) Lupailin jo aiemmin, että blogiini olisi tulossa alkuvuodesta arvonta, joten pysykäähän kuulolla :)

1 kommentti:

  1. Ihania koruja olette yhteistyössä tehneet. Onko noissa pinneissä jotain "leveämpää" liimauspintaa, vai ovatko ihan peruspinnejä?

    Blogissani olisi Sinulle jotain... :)

    VastaaPoista