12. tammikuuta 2013

Joululahjat, osa 1: pussukat

Huh! Blogi on nyt saatu kovalla loppukirillä viime vuoden osalta joululahjojen esittelyä vaille valmiiksi. Ja niitähän tänä vuonna syntyikin melkoinen kasa :) Aloitetaanpa esittely pussukoilla!


Isompi poikani on autopoika :) Hän onkin monesti himoinnut jotain autokankaasta ja koska kangasvarastoistani ei vielä alkutalvesta löytynyt autokangasta, niin ostin käsityömessuilta tätä hurmaavaa kulkuneuvokangasta. Leikkelin sen perusmeikkareiksi, joista toinen meni odotetusti omalla pojalle ja toinen kummipojalle.


Mieheni kummipoika on jo yli kymppivee ja tämä pääkallokuosinen kangas oli kivan rock isomman pojan meikkariin. Ei ehkä heti uskoisi, mutta kangas on alkujaan ollut äitipakkauslaatikon peitelakana :) Kokeilin pussukkaan aivan uutta kaavaa, kun halusin tehdä siitä reilumman. Helpostihan se syntyi hyvillä kuvitetuilla ohjeilla, joten näitä voisi tehdä useammankin.


Ja sitten vielä Tildaa! Nepparipussukoita Tildan talossa- kirjan kaavalla. Kaavat löytyy kahdelle koolle, pienemmälle kukkaro-kokoiselle ja isommalle meikkari-kokoiselle. Pussukoissa on liimavanu vuoren ja päällikankaan välissä sekä kiinnityksenä kam-nepit, joita pitää kyllä hyödyntää muuallekin, sillä Verstas Viklalla on kunnon kam-neppi- laite. Nämä pussukat lähti ilahduttamaan hierojaani sekä kavereideni tyttöjä :)

2 kommenttia:

  1. Olipas toi iso pussukka ja toi tilda kiva. Mun pitäs kanssa tehdä isompi meikkipussukka, kun vanha on niin pieni, että ei meinaa enään kaikki mahtua.

    VastaaPoista
  2. UPEITA. Ihanat kuosit noissa pussukoissa.

    VastaaPoista