9. tammikuuta 2013

Herkkupussukat

Ihanaiset DIY-naisemme kokoontuivat taas ja aiheena oli herkulliseen joulunalusaikaan oikein sopiva karkkipussi/paperi-pussukoiden teko. HHKankaasta löysimme kristallimuovia ja melkoisen show:n saimme kaupassa aikaan, kun ostimme sitä kaikkia 5 metriä ja koitimme pitää sitä leikkausvaiheessa mahdollisimman suorana, ettei muoviin tulisi turhia vekkejä :D

Pienen alkupohdinnan jälkeen pussukat syntyi nopsaa ja ennakkoluuloista poiketen muovi luisti hienosti paininjalkojen alla. Aika vesi kielellä saimme ommella, kun mietimme, että mitkä kaikki pussukat olisi kivoja toteuttaa :P Ensimmäiseen omaan pussukkaani pääsi Angry Birds!



Loppuun vielä yhteiskuva illan aikana syntyneistä pussukoista, mutta en tunnusta, että olisimme syöneet kaikkien pussien sisältöjä ompeluillan aikana ;)

4 kommenttia:

  1. Oliks se ny nii, että tossa tapauksessa muovia ei silitetä kiinni vaan se vaan on siinä päällä?

    VastaaPoista
  2. Nam nam, hienoja!
    Munkin pitäis, mulla on sitä muoviakin mutta eka kokeilu marianneilla loppui siihen kun liimailtiin lapsen kanssa noita karkkipapereita kankaaseen vääränlaisella liimalla joka kovettui kamalaksi korpuksi...

    VastaaPoista
  3. Mervi: Joo, kristallimuovia ei silitetä kiinni, vaan se on ikäänkuin toinen päällikangas.

    Ompsinpompsin: Toi on kyllä aina tylsää, kun joku ei sujukaan, niin kuin olisi halunnut. Syötte siellä vähän herkkuja ja koitatte sitten uudelleen :)

    VastaaPoista
  4. Tämä on aika koukuttavaa puuhaa :D.

    VastaaPoista