13. tammikuuta 2013

Joululahjat, osa 2: käsilaukut

Meidän tuttava piirissä on kolme suunnilleen samanikäistä pientä tyttöä ja heille käärittiin tänä vuonna pakettiin ihka omat käsilaukut :)


Malli on aivan hurmaava (OB 3/2008, Bow) ja juuri sopivan kokoinen pikkutytön olalle tai käteen heilumaan. Laukuissa on edessä ja takana sekä päällikankaassa että vuoressa rypytykset.


Laukku kiinnittyy magneettilukolla, joiden laittoa vähän jännitin, kun en ole aiemmin niitä käyttänyt, mutta se sujui kyllä tosi hienosti. Ratkojalla vain kankaaseen reikä, sitten lukon taivuttelu ja todella napakasti jäi kiinni.


Ja koska on kyse pienten tyttöjen laukuista, niin pitihän sitä vähän hempeillä ja laittaa laukkuihin  strasseja, paljetetteja ja helmiä :) Strassien liimauksessa käytin uutta strassikolviani ja se on kyllä erittäin kätevä liimapintaisten strassien kiinnitykseen. Kolvin pää lämpenee verkkovirralla, sitten sillä vain painetaan noin 15 s paikoilleen aseteltua strassia ja kyllä tarttuu hyvin kiinni. Oonkin jo miettinyt, että mitäs kaikkea sitä vois strassailla :) Mutta tässä siis vielä vähän blingblingiä ;)


6 kommenttia: