15. tammikuuta 2013

Joululahjat, osa 4: neulottua

Ompelukoneen hurinan lisäksi täällä on myös loppuvuodesta kilissyt puikot. Olen koittanut pitää lankojen kanssa sellaisen periaatteen, että en ostele niitä muuten vaan varastoihin vaan aina jotain projektia varten. Novita Säde- langat tekivät kuitenkin poikkeuksen, sillä niiden ihanat paljetit lumosivat minut ihan täysin ja keriä oli pakko haalia (ja ihan reilusti) ;) Jouluksi tuhosinkin ensimmäiset neljä kerää näihin tuubihuiveihin. Kaksinkertaisella langalla, isoilla puikoilla ja aina-oikeaa neuloen, I like!
Pikkupoikia lämmittämään syntyi pari palmikkokauluria. Ohje on sama, kuin aiemmin neulomassasi kaulurissa, mutta lankana tällä kertaa pehmoisempi Novita Wool.


Joulun alla blongasin vielä Novitalta (talvi 2012) hauskan ja helpon mallin Kelo- pipoon. Pipoja syntyikin heti pari kappaletta. Isompi pipo on tehty ihan ohjeen mukaan ja pienempi vähentämällä muutama silmukka korkeudesta. Isompi onkin lörppismalli tai sitten sitä voi käyttää myös alareuna käännettynä. Tupsut tehtailin uudella Novitan tupsukehikolla ja kyllä! aivan mahtava vempain. Mietin pitkään, että meneekö sen ostaminen vähän hifistelyksi, kun pahvikehikoillakin pärjäisi, mutta nyt kun oon sillä ekat tupsut tehnyt, niin en kyllä kadu ostosta enää hetkeäkään :)


2 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihania neuleita. Etenkin myssyissä oli jotain muistumaa lapsuudesta, olisiko se tuo ruskea?

    VastaaPoista