18. tammikuuta 2012

Rengasheijastin

Noilla edellisen postauksen heijastimilla katetaan tyttöjen, poikien ja naisten turvallisuus, joten miehillekin piti kehitellä jotain pimeyttä vastaan. Niinpä syntyi nämä yhdessä mieheni kanssa ideoimat rengasheijastimet.
Idea on simppeli! Puurenkaan ympärille kieputellaan lankaa niin, että rengas peittyy, minkä jälkeen kieputellaan toinen kerros samaista lankaa hieman väljemmin ja mukaan otetaan myös heijastinnarua. Kieputtelun yhteydessä heijastimeen kiinnitetään mieluisa roikotin. Valmis!Ja koska sarjatuotanto on parasta, niin näitäkin syntyi useammassa värissä! Tämä idea oli ehdottomasti yksi oman joulupajani ykkösistä :)

7 kommenttia:

 1. onpas ihanat ideat heijastimiksi!! :)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edellisiin, aivan mahtava idea!

  VastaaPoista
 3. Loistava idea! Itse tykkään vähän kaikessa mahdollisimman simppelistä ja suoraviivaisesta, joten tuollaisen haluaisin roikkumaan omaan takkiinikin. :)

  VastaaPoista
 4. Caorann: Mun mieleen on myös kaikki simppeli ja pelkistetty. Parasta sellasissa toteutuksissa onkin just se juju, mikä projektin taustalla on! Ja sit kun jonkun sellasen jujun keksii, niin se on niiiin inspiroivaa :)

  VastaaPoista