3. tammikuuta 2012

Blogikauden 2012 avaus

Tervehdys kaikille uuteen vuoteen! Kulunut vuosi oli mulle melkoisen aktiivista blogimaailmassa elelyä, sillä selailin lähes päivittäin muiden blogeja etsien uusia inspiraatioita ja ihastellen muiden kauniita luomuksia. Omia blogipäivityksiä kertyi 62 kappaletta, mikä on mulle melkoinen saavutus, sillä bloggailemaan ehdin, kunhan kahden pikkuisen poikani tarpeet on ensin tyydytetty... ja niitä tarpeita tuntuu riittävän ;) Mutta tänäkin vuonna suunnitelmissa on jatkaa samaan malliin bloggailun suhteen, sillä sen myötä ajatukset saa mukavasti välillä rentoutumaan ja töiden valmistumisesta tulee aina vaan niin mukava fiilis :) Eli tästä se taas alkaa..

5 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle! Blogissasi on aika kiva vierailla =)

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta myös teille! Tämä bloggailu on helposti toteutettava henkireikä, voi tehdä suoraa kotoa käsin. :)

  VastaaPoista
 3. Iloista Uutta Vuotta täältäkin! Käsitöiden tekemisessä bloggailu antaa kyllä kivan lisämausteen hommaan. On
  ihanaa hakea inspiraatiota toisten aikaansaannoksista ja toisaalta saada myös palautetta omista tekosistaan. :) ja mikä henkireikä se onkaan.. <3

  VastaaPoista
 4. Mukavaa alkanutta vuotta! Sinun blogisi on yksi inspiraation lähteistä itselleni, joten kiitos sen olemassaolosta. Henkireikäilyn ja ideoiden runsaudensarven lisäksi bloggailussa on se hyvä puoli, että miten sitä muuten muistaisi mitä kaikkea onkaan vuoden (tai vuosien) varrella tullut tehtyä. Siinä samalla huomaa usein myös olleensa aika ahkera:)

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta sinnekin! =)

  VastaaPoista