20. tammikuuta 2012

Ekologinen muovikassi

Päätimme ilahduttaa pikkuisemme ensimmäisenä jouluna hänen kummejaan pienillä joulupaketeilla. Blogeissa on liikkunut viime syksynä kankaisen muovikassin ohjeita ja tämä perinteistä muovikassia ekologisempi vaihtoehto yhditettynä pikkuiseemme tuotti aika veikeän ajatuksen, jonka tuloksena syntyi tälläinen kassi :)


Päällikankaan puuvilla on Ikeasta ja vuori Jyskistä.


Ompelin kassin perusmuovikassin ohjeella, jonka jälkeen painoimme kassiin pikkuisemme jalanjäljen... ja taas sarjatuotantona, jotta kaikki saivat omansa :) Ihanan uniikkeja näistä sitten syntyikin, kun kipristelevän vauvan jalan kanssa touhusi <3

13 kommenttia:

 1. Todella mainio ajatus sekä toteutus!

  VastaaPoista
 2. Ihania nämä ja tosi hauska idea! :)

  VastaaPoista
 3. Siis kurkkasin blogiisi ja sille tielle jäin. Ihanat ideat, siisti toteutus ja hyvällä maulla maustetut värit. Me like!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan hauska idea tuo pieni hiilijalanjälki jalka + teksti! Ja tosi tyylikäs kauppakassin sisä- ja ulkokuosi!

  VastaaPoista
 5. Oi vitsi, nämä kassit ovat aivan upeat! Mahtava idea!

  Hei, sain kivan haasteen ja heitän sulle mahdollisuuden tarttua siihen. Käy kurkkaamassa blogistani jos intoa riittää, kuulisin mielelläni omasta blogilistastasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan haasteen vastaan ja olipas kiva aamupiristys, kun blogini löytyi listaltasi :)

   Poista
 6. En tiedä luetko blogin kommentteja enää, mutta yrittänyttä ei laiteta ;) Olisin vain kysellyt millä värillä painoitte jalanjäljen kassiin, mitä maalia vauvan jalkaan uskaltaisi sivellä?

  VastaaPoista