18. heinäkuuta 2011

Styroksi-Aappa

Taaperoni sai eilen ensimmäisen taulu seinälleen :) Finlaysonin Aappa-kangas sopii täydellisesti huoneen värimaailmaan, joten hain reilun puolenmetrin palan kangasta ja pingotin sen 5 cm paksun styroksin päälle nuppineulojen avulla. Vielä naula seinään, styroksi siihen painamalla kiinni ja taulu oli todella napakasti seinässä kiinni. Taulusta tuli 105 cm leveä ja 47 cm korkea.


Taulu sijoitettiin sängyn päälle, joten nyt on hyvä syy mennä kangaskaupoille etsimään uutta ruskeaa päiväpeittomateriaalia :)

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva ja helppo idea! Tykkään itsekin tuosta Aappa kankaasta.

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs löysin näköiseni blogin. Toinen toistaan hienompia juttuja ja juuri sellaisia, mitä voisin itsekkin tehdä, eli läjäpäin ideoita. Kiitos, klikkaan samalla lukijaksi.

  VastaaPoista
 3. Onpa hyvä idea pingottaa styroksin päälle kangas! Olenkin miettinyt vaihtoehtoa perinteiselle "maalauskehys"pingotukselle, tässäpä voisi olla yksi ratkaisu. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kun kävit osallistumassa arvontaani! Sulla on tosi kiva blogi, liityinpä heti lukijaksi ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvä ja helppo idea Katja, kiitos vinkistä! Tossa voisin jopa minä onnistua, täytyy kokeilla sitten uuteen asuntoon :)Anna K.

  VastaaPoista
 6. Missä tuota Aappa kangasta myydään ja metrihinta?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Aappa on Finlaysonin kangasta ja niiden nettisivuilta näkee kankaiden myyntipisteet ja ajankohtaiset hinnat,

  http://www.finlayson.fi/

  VastaaPoista