29. heinäkuuta 2011

Patalaput vaihtoon

Yllytin itseni osallistumaan Novitan Neulomon patakinnas-/patalappu-vaihtoon, missä oli ajatuksena neuloa, virkata tai ommella salaiselle parille patakinnas tai -lappu. Vaihto oli ensimmäiseen tempaukseeni osallistuminen ja vähän kyllä kivalla tavalla jänskätti etukäteen :) Sain vaihdon emolta joitain pohjatietoja paristani ja lähinnä väritoiveiden perusteella aloin suunnitella, mitä tekisin.

Väritoiveissa oli mm. keltaista, joten päätin virkata ja huovuttaa Novitan Huopasesta kesäiset kukkaset Novitan Kevät 2009-lehdessä ilmestyneen ohjeen avulla, joka onkin pitkään ollut omalla "to do"-listalla.

Kauniisti huopui Huopanen tälläkin kertaa ja tässä tulos;


Väritoiveista löytyi myös punainen, jonka innoittamana lisäsin pakettiin Marianne-rouhetta ja Marianne-kuivakakun ohjeen, jotta uusia patalappuja pääsisi heti testaamaan. Ja mukaan laitoin vielä pussin Marianne-karkkeja, jotta suun saa makeaksi jo leipoessa :P


Tällä viikolla postilaatikkoon tipahti omat vaihdokkipatalappuni. Oikeat väripilkut, joissa erityisesti pintakuvio miellytti kovasti. Kiitos lähettäjälle!

8 kommenttia:

 1. Kivan paketin olet laittanut vaihtoon ja myös saanutkin :)

  VastaaPoista
 2. Sattumalta tänne eksyin ja totesin, että on kyllä kaikenlaista ihanaa sulla täällä :) Selasin samalta istumalta koko blogin läpi ja taidan jäädä tänne seurailemaan, mitä kivaa ideaa sulla tänne jatkossakin ilmestyy...

  VastaaPoista
 3. Kivat patalaput. Ehkä taas uskaltaisi kokeilla Huopasta, koska olet saanut huovutettua sitä noin kauniisti. :)

  VastaaPoista
 4. hanna-naa: Mä en oo muuta vielä huovuttanutkaan kun Huopasta, kun on aina huopunut niin nätisti. Lankamaailmassa ihastelin jotain toistakin huopuvaa lankaa, kun siitä oli niin kivoja värejä, mutta jätin vielä ostamatta, kun niille kerille ei ois ollut varsinaista kohdetta valmiina :)

  VastaaPoista
 5. Pikaiselle vastavierailulle poikkesin, eikä jää kerta viimeiseksi! Kaikenlaista ihanaa sinulla täällä! :) Tuo samainen patalappuohje on ollut omallakin to do -listalla lehden ilmestymisestä lähtien, jos joku päivä sitä saisi aikaiseksi kokeilla (heti niiden miljoonan muun ajatuksen jälkeen...) :D

  VastaaPoista
 6. olen muutaman kerran vieraillut blogissasi ja innostuin itse tekemään tuommosia pannulappuja kanssa huopasesta..olisinkin kysellyt, että minkä kokoiset sulla niistä tuli valmiina?..itse huovutin juuri äsken ja ne jäi jotenkin pieneks omasta mielestä.ekat kaks teinkin kyllä vain kasin koukulla mutta kaks seuraavaa kympillä, silti jäi omasta mielestä kohtuu snadin kokoiseks..

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Ei noi mitkään superisot oo, mutta kyllä siihen nyt peruskattilan saa mahtumaan. Voit vaikka koittaa hahmottaa tuota kokoa vertaamalla tuossa kuvassa olevaan Marianne-karkkipussiin :)

  VastaaPoista