23. lokakuuta 2014

Uusi ihanuuteni, Snurre!

Kuulin Mekkotehdas -blogin kautta Snurresta, luonnonlankojen lankakaupasta... olin myyty ;) Rakastan kaikkea ekoa (erityisesti ruokaan liittyen), joten olin varma, että tulisin ihastumaan Snurreen! Niinpä otin suunnaksi Hietalahdenkadun ja kyllä, ihastuin! Osuin paikalle hiljaiseen keskipäivään, joten sain rauhassa tutustua valikoimaan ja inspiroitua yhdessä liikkeen hurmaavan omistajan kanssa. Välillä on niin rentouttavaa jutella oikein kunnolla jonkun toisen käsityöihmisen kanssa :) Voi sitä ideoiden ja ihastelun määrää!

Mutta siis, pipolankoja lähdin etsimään ja niitä myös löysin! Olisin toki voinut haalia vaikka mitä mukaani, mutta hillitsin itseni ja päädyin valitsemaan 100% babyalpakkalankaa ja 100% luomuvillalankaa. 

Alla oleva pipo on tuosta alpakkalangasta (Lamana Catalina). Uskallan väittää, että tämä on ehkä ihaninta lankaa, mihin olen ikinä törmännyt! Niin pehmoista! Lisäksi lanka on paksua, ikäänkuin verkkomaista tuubineulosta, minkä ansiosta neulepinnasta tulee eläväistä. Uskon, että langan ilmavuuden ansiosta se on käytössä myös erittäin lämmin.

Tämä pipo lähti kummitytölleni nimpparipakettiin. Ohje pipoon on Snurresta ja sen saa halutessaan mukaansa lankojen ostamisen yhteydessä. 


Muhkeaan pipoon sopii mielestäni muhkea tupsu! Pikkujujuna on tuo valkoinen lanka, jossa on mukana hopeaa kimalletta ;)


Oman Snurre -piponikin ehdin jo neulomaan, mutta se odottelee vielä tupsua, joten lisäilen sen myöhemmin. Myös luomuvillasta neulotut pipot pääsevät esittelyyn myöhemmin... Ensi kuussa Tampereella on Kädentaitomessut ja kävin jo varmistamassa näytteilleasettajien sivuilta, että Snurren väki saapuu paikalle. En malta odottaa heidän osastoaan ja kaikkia niitä ihania luonnonlankoja!

...

Lisään vielä parit pipokuvat, jotka ovat odottaneet postausta. Olen useassa blogissa törmännyt Modan (7/2012) ruttupipoon ja pakkohan sitä oli kokeilla itsekin :) Helpostihan tuo syntyi ja näyttää kivalta!Ja lopuksi kasa käyttispipoja itselle, miehelle ja lapsille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti