27. toukokuuta 2016

SINULLE-blogin paluu

Helou helou!

Yllätän ehkä vähän itsenikin tällä postauksella, mutta olen päättänyt herättää blogini uudelleen henkiin pitkän hiljaisuuden jälkeen. Olin jo kuvitellut, että intoni blogin pitoon ja käsitöihin on hiipunut täysin, kun nämä kuuluisat ruuhkavuodet veivät elämää eri suuntaan. Tänä keväänä olen kuitenkin ihmetyksekseni ja ilokseni huomannut, että pieni sisäinen käsityöläisminäni puskee taas pintaan. Ajatukseni on täynnä uusia ideoita ja intohimoni käsillä tekemiseen sen kun vahvistuu, kun olen innostunut taas lukemaan teidän muiden ihania blogeja.

Tässä tunnemyrskyssä aloin pohtimaan myös blogini kohtaloa ja pitkän harkinnan jälkeen päätin, että haluan jatkaa myös sen kanssa. On ihana jakaa omia tekemisiä muille ja samalla ammentaa inspiraatiota muista blogeista. Joten tervetuloa mukaan uudelleen seuraamaan blogiani! Tästä se alkaa taas, jännää ;)


Terkuin Katja

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin! :) Sama homma itselläkin käynyt. Postaustiheys on välillä ihan liian harvassa ja välillä sitä taas innostuu.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin! :) Sama homma itselläkin käynyt. Postaustiheys on välillä ihan liian harvassa ja välillä sitä taas innostuu.

    VastaaPoista