22. lokakuuta 2014

Hyvää pipoilla

Olen mukana Tampereen alueen Ompeluelämää -ryhmässä, jossa tänä syksynä kampanjoidaan Tampereen yliopistollisen sairaalan keskoslasten hyväksi. Ryhmäläiset ovat ommelleet mm. nuttuja, potkareita, bodeja, pipoja ja peittoja. Kampanja jatkuu edelleen, joten vielä ei ole tiedossa, kuinka paljon kaikkiaan saamme kasaan lahjoituksia, mutta ainakin tähän asti tahti on ollut kova ja koossa on jo huima kasa hurmaavia pikkuompeluksia.

Itse osallistun kampanjaan ompelemillani solmupipoilla :) Mukavasti sain pienille kangastilkuille hyötykäyttöä.


Sain ryhmäläisiltä vinkkejä pipojen ympärysmitoista, mutta ensimmäisen ommeltuani olin varma, että pikkuruinen aikaansaannokseni ei voisi mahtua edes keskoselle. Kaivoinkin poikien nuken esille ja sen päänympärys oli juuri keskosvauvan mittoja vastaava... eli mahtuvat sittenkin!


Hyväntekeväisyyskampajat on aivan ihania ja minut onkin helppo houkutella niihin mukaan :) Haastoinkin tästä innostuneena DIY -porukkamme naisetkin tekemään hyvää! Katsotaan, jos keksisimme alkuvuodesta jonkin kivan kohteen :)

*MUOKS! Fiksummat osasivat kommenteissa kertoa, että hyväntekeväisyysompeluksia lahjoitetaan keskosten lisäksi myös muille TAYS:n lastenosastojen vauvoille :)

2 kommenttia:

  1. Noita lahjoituksiahan menee myös muille kuin keskosvauvoille. :) Vaatteita on tehty monen kokoisille. Nuo pipot on kyllä niin suloisia ja niiiiiin pikkuruisia!

    VastaaPoista