27. elokuuta 2014

Silityskuvilla

Sukulaislasten synttäripaketteihin päätyi tänä vuonna trikoiset vaatteet, joita päätin koristaa silityskuvilla, joita olen haalinut vähän väliä lisää varastoihini, mutta en mukamas ikinä raaski käyttää ;) Kesän aikana bongasin, että Hennesilläkin myydään lasten silityskuvia. Tosi kivoja kuvia ja edulliseen hintaan, vinkvink :) Kätsyjä ovat kyllä nämä silityskuvat, sillä vaatteisiin tulee niillä helposti pientä "jujua" ja ne tarttuivatkin todella jämäkän oloisesti kiinni.

Kuusivuotiaalle neidille ompelin Triteksiltä ostetusta Nanson trikoosta pussihelmaisen tunikan (OB 4/2012 Rabbit Jump). Etukappaleella ja helmassa rypytykset on tehty Framilonilla.
Raidallisen Captain -paidan puolestaan ideoin yhdeksän vuotiaalle (OB 4/2012 Rock-X). Tykkäisin kovasti tuosta keltaisen yhdistämisestä raitakankaaseen, sillä C -merkin reunatkin ovat hieman kellertävät. Tikkaukset tein myös keltaisella.2 kommenttia:

  1. Onpas kivoja! Nuo silityskuvat ovat kyllä kivoja. Minäkin haalin niitä kaappiin ja jemmailen, kun en raaski käyttää... Täytyykin ryhdistäytyä, kun näihinkin olet saanut ihan eri ilmeen pienellä yksityiskohdalla.

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva kangas tuossa mekossa! :)

    VastaaPoista