22. syyskuuta 2011

Piristystä vesisateeseen tunnustuksesta

Eeva Kädenjälkiä- blogista ilahdutti minua alla olevalla tunnustuksella ja otankin sen itselle sekä eteenpäin laitettavaksi ilomielin :) 


Tunnustuksessa tulee vastata viiteen kysymykseen, jonka jälkeen se lähetetään eteenpäin viidelle muulle bloggaajalle.

Ja tässä tulee omat tunnustukseni!

1. Lempiruoka: Hmm.. tällä hetkellä imettävänä äitinä ruokahalu on taas ihan valtava ja ruokaa menisi alas vaikka kuinka paljon, mutta kyllä siellä kärjessä taitaa olla lapsuudesta asti top-listalla sinnitellyt lehtipihvi maustevoilla :)

2. Lempimakeiseni: Tää on helppo, sillä mun irtokarkkipussissa on aina paljon mustaa eli salmiakki, vaikkakin suklaa on alkanut kiriä pikkuhiljaa rinnalle.

3. Lempiluettavani: Käsityöblogit ja neuleohjeet :D

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Jos ei kysytä mun hartioilta, niin neulominen on jees! Ompelukin on siitä huippua, että valmista tulee kovin nopsaa.

5. Lempielokuva: Viimeksi katsotuista voisin sanoa vaikka Fast 5, Kauhea Kankkunen 2:sta odotellessa vuokraleffoihin eli toiminta ja hömppäkomedia uppoaa!


Nyt kun omat tunnustukset on vuodatettu, niin haluan antaa tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaviin blogeihin ja jään odottamaan heidän omia tunnustuksiaan;

Sata ja yksi käsityötä - Blogista huokuu kirjoittajan into inspiroitua kaikesta uudesta ja siihen onkin helppo samaistua, sillä joka päivä olisi huippua kokeilla jotain uutta. Lisäksi bloggaaja on kovin tuottelias, joka on kyllä arvostettavaa!

Brísingamen - Tämä blogi osaa aina yllättää! Sinne päivittyy kovin monenlaisia tuotoksia ihanasti kuvattuna.

piipaadoo - Ihania ideoita kotiin ja monesti valmiissa töissä on taustalla joku veikeä idea ja kaunis toteutus, kuten kummilusikoista tehty taulu :)

KukkaRukkanen - Tämä bloggaaja hallitsee käsitöiden teon askartelusta neulomisen kautta ompeluun eli voisi sanoa, että koko skaala on käytössä :) Hienoa!

Handmade by Annika - Tämä blogi pursuaa lastenvaatteita :) Vaatteiden tyyli ja kuosit mielyttää kovasti myös omaa silmää, mikä tekeekin blogista mieluisan seurattavan!

5 kommenttia:

 1. Kiitos valtavasti tästä tunnustuksesta! Piristi todellakin syyspäivää. Yritän jossain kohtaa ehtiä päivittämään omaan blogiinikin.. :)

  VastaaPoista
 2. Löysinkin tämän postauksen kautta oikein kivoja uusia blogeja, joten kiitos vinkeistä! Oikeisiin osoitteisiin menivät nämä sinun tunnustuksesi! :)

  VastaaPoista
 3. Isot kiitokset! Kunhan tämä ainainen sade loppuisi niin saisi jotain uutta kuvatuksi ja tämänkin päivitettyä blogiin:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta! Olen ollut viikonloppureissulla, joten en ole aikaisemmin ehtinyt mitenkään reagoimaan tähän tunnustukseen Pitääpä alkaa miettiä vastauksia ja kelle laittaa eteenpäin! :)

  VastaaPoista