27. syyskuuta 2011

DROPS-huppari

Se on valmis, valmis! Oon tehnyt tätä projektia ihan hurjan kauan, sillä alotin sen melki pari vuotta sitten, mutta onneksi alotin tekeen reilua kokoa, sillä nyt valmistunut neulehuppari mahtuu juuri meidän parivuotiaalle ja menee kyllä vielä ensi keväänäkin. Mutta siis tässä tulos:


Esikoiseni suostui yllätyksekseni itse malliksi ja nopean kuvaushetken aikana sain myös takaa kuvan muhkeasta hupusta :)


Tämä ihanuus on siis syntynyt Dropsin mallilla ja lankana on suloisen pehmeä DROPS Alpaca. Vaikka malli ja lanka ihania ovatkin, niin hetken kyllä huilaan ennen kuin aloitan vastaavan projektin, sillä 2,5 mm puikoilla neulottuna tuon hupparin valmistuminen tuntui tuskaisen työläältä!


Viimestelin hupparin varastoistani löytyneillä harmahtavilla napeilla, joiden ansiosta huppari sopii väreiltään makeesti vaikka farkkujen kaveriksi :)

...

Loppuun vielä huutelisin toistamiseen Marja-Liisaa, joka voitti blogi-arvonnassani. Otathan yhteyttä mahd. pian, sillä olen päättänyt muuten suorittaa arvonnan uudelleen viikonloppuna.

11 kommenttia:

 1. Ihana ja varmasti mahtavan ilmava ja lämmin.

  VastaaPoista
 2. Voi että on ihana ja väri on huippu ihana.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on hieno! Oma kärsivällisyyteni ei kyllä tuohon kykenisi. Ehkä sitten vanhempana ;)

  VastaaPoista
 4. tosi kaunis ja varmasti lämmin :)

  VastaaPoista
 5. Hui mikä projekti! Ja oot sen nyt sitten saanu ohimennen valmiiksi siellä, kun ei muutakaan tekemistä oo.. Ihana!

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka ihana! Meillä on pojalla se kukkarukkasen tekemä vastaavan mallinen ilman huppua. Onneksi vielä juuri mahtuu päälle, jos saisi ainakin syksyn vielä käyttää.

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis. Varsinkin tuo huppu on veikeä, sopii juuri parivuotiaan menoon ja on ihan varmasti lämmittää myös.

  VastaaPoista