14. syyskuuta 2011

Pienille varpaille

Lupailin jo aiemmin, että tästä vuodesta on tulossa oikea vauvalahja-vuosi ja viime viikolla syntyikin taas uusi pikkuinen tuhisija <3 Tätä ihastuttavaa poikavauvaa halusin muistaa junasukilla. Langaksi valitsin Novitan Bambinon. Neuloin sukat 2,5 mm puikoilla, kuten aiemmat junasukkanikin ja melkoisen työläältähän projekti tuntui, vaikka niin pikkuiset niistä tulikin :) Noista vauvajutuista kun helposti ajattelee, että ne valmistuu lähes yhdeltä istumalta ;) Mutta tässä alla siis hempeät jalan lämmittimet, joiden kaveriksi vauvalahjakassiin laitettiin myös pikkuherran ensimmäiset Duplot :)


Tykkään kyllä mallista kovasti ja todennäköisesti puikottelen ainakin vielä yhdet omalle pikkuiselle. Lisäksi Ylöjärven maanpuolustusnaisilla on menossa projekti, jonka tavoitteena on kerätä yli 500 paria junasukkia, jotka tullaan antamaan kaikille ensi vuonna syntyneille ylöjärveläisvauvoille. Tähänkin projektiin voisi siis neuloa vielä yhdet :)

6 kommenttia:

  1. Tuo on kaunis malli. Ja pysyy varmaan hyvin jalassa. Olen näitä niin monessa blogissa katsellut että luultavasti veljenpoika saa joulupukin pussista tämmöiset. Sukkiin liittyvä tarina on myös aivan ihana:)

    VastaaPoista
  2. Kivat sukat. Junasukat ovat kuitenkin aika nopeat neuloa, etenkin noissa pienissä koissa.

    VastaaPoista
  3. Nämä on kyllä aina yhtä suloisia :)

    VastaaPoista