11. huhtikuuta 2012

Haaste

Annukka ja Aarnilintu olivat haastelleet minua mukaan listaamaan tutustumisen arvoisia alle 200 lukijan blogeja. Mukana tuli myös tunnustus


ja lisähaaste, jossa pyydetään kirjaamaan viisi asiaa tai tavaraa, jotka olisivat polttavalla hankinta- tai toteutuslistalla. Ja tässä haasteessa saa halutessaan revitellä, sillä vain mielikuvitus on rajana :)

Aloitetaanpa omalla listallani :)

1. Peräkärry polkupyörään - odotan innolla lumien sulamista ja sen myötä alkavaa pyöräilykautta. Viime kausi jäi nimittäin väliin ison masun vuoksi ja tänä kesänä lisäintoa tuo ajatus siitä, että pääsee pyöräilemään poikien kanssa. Kahta pikkuista olisikin kiva päästä kuljettamaan kerralla ja siksi meidän perheessä haaveillaan tuollaisesta kulkupelistä :)

2. Uuninkestävät annosvuoat - meillä rakastetaan leipomista ja ruuanlaittoa! Siitä ajatuksesta lähtikin idea nostaa esille nuo vuoat, sillä olisi välillä ihanaa leipoa pellin/piirakkavuoan sijaan herkut suoraan suloisiin henkilökohtaisiin annoksiin, nams!

3. Ompeluhuone - Nykyisen kotimme myötä sain itselleni toimivan ompelupöydän ja säilytystilaa kankaille, langoille ja muille tarvikkeille, mutta olishan kokonainen ompeluhuone aika cool!

4. Muurikkapannu - Viime syksynä saimme terassimme rempan valmiiksi ja syksyn viime metreillä löysimme kalusteet ja siihen sointuvan grillin. Muurikkalätyt on yksi kesän ykkösherkuista, joten pitäähän sinne terassille vielä se pannu saada :P

5. Kaupunkiloma - Parin viikon päästä perheemme lähtee lentelemään kohti Budapestiä, mutta silti listalleni pääsee uusien lentolippujen osto :) Tulevana syksynä pikkuisemme on jo sen verran iso, että se pärjää ilman äitiä, joten sen kunniaksi tämä mamma lähtee revittelemään ja suuntaa jonnekin päin Eurooppaa shoppailemaan hyvässä tyttöseurassa! Can´t wait!

Ja lopuksi laittaisin haasteen eteenpäin seuraaviin blogeihin;

- Siksakkia saumurilla - ahkeraa ompelua ja ihania kirppislöytöjä
- Cutie - täältä löytyy takuuvarmasti aina uutta ja mielenkiintoista inspiraatiota
- Irinka itseteossa - yksi uusimmista blogilöydöistäni, jota jään innolla seuraamaan
- Sata ja yksi käsityötä - TanjaV:n uskon innostuvan kaikista haasteista
- tuuma&toimi - Hetki sitten bongaamani blogi, jonka kirjoittajan tunnistin omaksi käsityöopettejakseni ala-aste-ajoilta. Muistuukohan opelle vanha oppilas mieleen Kalkusta vuodelta -96 ?! :)

6 kommenttia:

 1. Mukavia haaveita, melko monista tunnistan myös itseni!

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva haaste. Ja kiitos kauniista sanoistasi. Jään pohtimaan ja palaan asiaan. :)

  VastaaPoista
 3. Mielelläni tartun haasteeseen, kiitos!
  Täytyy kyllä tunnustaa, etten näin suorilta tunnista sinua, Katja...aikaa on kulunut sen verran noista Kalkun vuosista. Olet varmaan jonkin verran muuttunutkin alakouluajoistasi ;)

  VastaaPoista
 4. Ja vielä piti sanomani, että taitava käsityöihminen sinusta näyttää tulleen :) Reipasta jatkoa ja runsaasti uusia lukijoita blogillesi!

  VastaaPoista
 5. Vastavierailulla ja heti liityin lukijaksi :) Monipuolista osaamista löytyy täältäkin.

  VastaaPoista
 6. Vastavierailulla :-) Mielenkiintoinen blogi, monenlaista hienoa olet tehnyt. Tulen tutustumaan ajan kanssa vielä paremmin!

  VastaaPoista