10. heinäkuuta 2013

Mail Express

Poikieni serkkutytölle tein jo alkuvuodesta tämän Mail Express- tunikan (OB 1/2012). Kankaana on veikeä violetti trikoo Triteksiltä. Taas tuli todistettua, että tyttövaatteet on niin kivan näkösiä, mutta on ne työläitäkin, kun niissä on kaikenmaailman kikkailuja leikkauksilla, kanttailuilla ja rypytyksillä ;)Pitkään mietin, että teenkö etukappaleelle taskut vai en, sillä en ole muistaakseni aiemmin tehnyt trikoolle taskuja. Päätin uskaltautua yrittämään ja onneksi uskallauduin, sillä ne onnistui tosi hyvin sekä melkoisen kivuttomasti ja tuovat tosi paljon ilmettä valmiiseen tunikaan!...

Tämän postauksen myötä koitan taas saada blogini kunnolla eloon, sillä reilun puolen vuoden pääsykoe- lukemiseni on nyt takana ja opiskelupaikan saatuani on taas pitkästä aikaa sellainen olo, että voin jälleen hengittää vapaasti ja tehdä poikien päikkyaikaan ja iltaisin ihan mitä haluan :) Toki tässä syksyn mittaan on tulossa omat uudet haasteensa, kun sovitellaan yhteen perhe- ja opiskeluelämää, mutta uskon, että siihen ei pala niin täydellisesti kaikki vapaa-aika kuin pääsykoekirjojen pänttämiseen ;)

5 kommenttia:

 1. Onnea opiskelupaikasta!! :) Ja ihana ompelus! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea ja halauksia. Ihana mekko, Tosi kauniit yksityiskohdat. Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut opiskelu paikasta. Kokemuksesta voin sanoa, että myös tentteihin lukemia et asettavat haasteita, samoin kuin erilaiset kotona tehtävät harjoitus työt.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut opiskelu paikasta. Kokemuksesta voin sanoa, että myös tentteihin lukemia et asettavat haasteita, samoin kuin erilaiset kotona tehtävät harjoitus työt.

  VastaaPoista