6. maaliskuuta 2012

Huopatossut vol 2

Lupasin olla lannistumatta tossuista, jotka huopuivat liikaa. Ja tässä nyt olisi uudet tossut, jotka onnistuivat hienosti :)


Perusmalli on sama kuin edellisissä tossuissa, mutta aiempien tossujen 24-26 koon sijaan valitsin koon 30 ja puikonkin vaihdoin kasista kymppiin. Lisäksi virkkasin tossun reunan muutaman kerroksen korkeammaksi. Näillä muutoksilla syntyi siis sopivat tossut parivuotiaille.


Uutena juttuna kokeilin jarruaineen laittoa töppösten pohjaan. Huovutettu pinta ei toki ole tasaisin pinta näteimmän jäljen saamiseksi, mutta kivasti tuo sujui. Suurin aika meni siihen, että odotteli aineen kuivumista, kun kerroksia on 3 kappaletta. Pikkuiseni aluksi jähmettyi ihan täysin paikoilleen, kun tossut oli hassun oloiset jalassa jarrujen takia, mutta nyt tossuista on tullut jo "tosi tärkeet", niin kuin meillä monet asiat nykyään on :D

2 kommenttia:

 1. Onpa kiva idea tuo jarrupohja! Meillä isoäiti on kutonut nahkapohjaisia villasukkia, mutta tuota voisi myös kokeilla. Mitä ainetta jarrupohja on, mistä olet ostanut?
  Terv vasta blogimaailmaan tutustunut

  VastaaPoista
 2. Kurkkaappa tätä linkkiä:

  http://www.ompelijanmaailma.fi/verkkokauppa/index.tmpl?tuotehaku=1&tuotehakuehto=abs

  Tota ainetta on myös muilla kauppanimillä ja varmaan myös muista lanka/askarteluliikkeistä luulisi löytyvän :)

  VastaaPoista