14. maaliskuuta 2012

Bambuillen

Handmade Hippu-blogissa oli hiljattain itsetehtyjen tiskirättien vertailu ja siitä innostuneena tartuin yhteen "to do"-listani projektiin ja virkkasin kaverille uuteen kotiin viemisiksi bambuisen tiskirätin. Sattuipa vielä hyvin, sillä varastoista löytyi vertailun voittajalankaa, Blend Bamboota :)


Rätti on virkattu kolmosen koukulla ja pelkillä puolipylväillä. Simppeliä siis, haastetta tosin toi lanka, joka on melkoisen säikeinen. Lankaa kului vain vajaa kerä 20 x 17,5 cm kokoiseen rättiiin, joten näitä voisi tehdä omaankin käyttöön :)

3 kommenttia:

  1. Kerro hei toki säkin miten on toiminut rätti? Kaipaan useamman käyttäjän kokemuksia. Itse tein joskus jostain bambu sekoitteesta joka jätti pinnat raidallisiksi ja sitä joutui pesemään aika usein. Mutta kokemuksiasi innolla odottaen :)

    VastaaPoista
  2. Tiia: Mulla ei oo omaa käyttökokemusta, kun Kiertin ekolangasta ja siihen oon ainakin ollut tyytyväinen. En osaisi kuvitella enää palaavani tavallisiin kaupan rätteihin, sillä en tykkää yhtään niihin tulevasta hajusta. Tuo rätti on siis pysynyt "raikkaana" ja nakkaan sen vaan pesukoneeseen silloin tällöin muistaessasi, joten on helppohoitoinen. Imee hyvin ja sillä voi kunnolla hinkatakin kuivempia likoja. Tuossa lankassa vaan väri on haalistunut, mutta se ei ainakaan mua haittaa, kun rätti toimii hienosti :) Suosittelen siis!

    VastaaPoista
  3. Onpa nameja muffinsseja:) Sinulle on blogissani tunnustus.

    VastaaPoista