10. helmikuuta 2012

Pampulahuivi

Loppuvuoden käsityömessuilla törmäsin verkkolankaan, josta oli neulottu näyttäviä kaulahuiveja. Päätinkin, että lahjon äitiäni synttäreinä sellaisella huiville, kun sormet syyhysi päästä testaamaan uutta tekniikkaa. Kävin sitten Lankamaailmassa katsomassa lankatarjontaa ja tykästyinkin tällaiseen Papillon-pampulalankaan.Lanka tosiaan aukeaa verkoksi ja huivi valmistuu neulomalla aina oikeaa verkon yläreunasta. Myyjä varoitteli mua jo kaupassa, että suurin osan neulomisajasta menee sitten langan aukomiseen, mutta yllättävän nopsaa tästä parilla kerällä nätti huivi valmistui :)

5 kommenttia:

 1. Mummu oli tehnyt mulle kanssa tämän tyylisen, ihanan näkösiä oli kun se toi kassillisen joista sai valita mieleisen värisen! :)

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa että harvinaisen kaunis :) Harvinaisen siksi että en tähän menessä ole juurikaan tykännyt röyhelöhuiveista. Mutta tästä tykkään.

  VastaaPoista
 3. Amalia: Mä en myöskään oo ihan kympillä innostunut noista röyhelöhuiveista, mutta kun tein tuon, niin olin aivan myyty! Mulla odottaa postausta vielä toinenkin samanlainen huivi, joka on tehty valkoisesta langasta ja se vasta hurmaava onkin!! Molemmat noista on mennyt muille, joten oon mietiskellyt, että pitäiskö hakee langat vielä omaankin :)

  VastaaPoista
 4. Tää näyttää pysyvän tollain ryhdikkäästi ylhäällä niin se sopis tosi hyvin kaikkiin jakkuihin ja neuleisiin yhdistettynä. Tuo vähän sellasen kaulusmaisen olon.

  VastaaPoista