29. maaliskuuta 2011

Toppi kasvavalle masulle

Toinen raskauteni on edennyt jo puoleen väliin ja sen myötä uusille vaatteille on tarvetta :) Aloitin helpolla perustopilla, johon kehittelin itse kaavat vanhoja toppejani hyödyntäen. Lisäsin leveyttä rinnan seudusta alaspäin ja laitoin reilusti senttejä pituuteen, jotta mahalla on vielä varaa kasvaakin ;) Trikoon löysin Eurokankaan paloista.Koristeeksi toppiin liimasin muutamia strasseja. Jännittää hiukan, että kuinka strassit pysyy kiinni pesussa, kun en ole niitä aikaisemmin käyttänyt...


6 kommenttia:

 1. Onpas ihana :)
  Ja onnellista odotusta!

  VastaaPoista
 2. Voi, onnea valtavasti masuasukista!! Minulta on mennyt kokonaan ohi, jos olet joskus asiasta blogissasi maininnut. Ihana masu ja kiva toppi :)

  VastaaPoista
 3. Onnea minultakin!!!

  Kiva toppi! Oletko tehnyt pääntien ja hihojen kanttaukset samasta kankaasta? Onko niiden sisällä kumpparia tai framilonia?

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, teille on tulossa pikku kakkonen. Onnea koko perheelle odotukseen.

  VastaaPoista
 5. Ilona: Tein kanttaukset ihan samasta trikoosta. En käyttänyt mitään erillistä kuminauhaa vaan leikkasin kanttinauhasta jonkin verran pääntietä ja kädenteitä lyhemmät pätkät ja venytin kevyesti ommellessa. Jännäsin itekin, että miten onnistuu, mutta hyvin onnistui :)

  VastaaPoista
 6. Miten strassit pesussa pitivät?

  VastaaPoista