4. maaliskuuta 2011

Puuhelmikoruja

Olen pitkään haaveillut puuhelmikoruista ja etsinyt mieluista mallia. Monessa blogissa on nyt alkuvuodesta tullut vastaan Pämpän puuhablogin ohjeella tehtyjä kaulakoruja. Malli on aivan hurmaava, joten tilasin heti Sinellistä nahkajäljitelmänauhaa ja puuhelmiä sekä HelmiQ:sta vähän lisää puuhelmiä :) Näitä tulen varmasti tekemään vielä lisää, mutta tässä ensimmäiset ihanuuudet!

Valkoista, pinkkiä, vihreää, violettia ja ruskeaa... niistä on oma kesäkoruni tehty :)Edellinen on pitkää mallia, mutta tämän musta on lähes puolet lyhyempi ja sopii kivasti arkeen sekä juhlaan.Siskolle tein myös pitkän korun, josta tuli hänen väritoiveidensa mukaan myös kovin kesäinen; pinkkiä, valkoista ja vihreää. Niin pirtsakkaa!

5 kommenttia:

 1. Olen ihaillut kyseistä mallia jo jonkin aikaa itsekin. Tosi ihana väriyhdistelmä tuossa pitkässä, mutta musta on kyllä minun makuuni vielä enemmän - niin käytännöllinen ja voi käyttää arkenakin! Pitäisi joskus kokeilla minunkin kun nämä sinun näyttävät niin ihanilta :)

  VastaaPoista
 2. Elisa: Rohkeasti vaan kokeilemaan :) Helmet valmistuu ihan hetkessä ja tekeminen on kovin helppoa, mutta silti lopputulos on veikeä.

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikkaat nuo valkoiseen nauhaan tehdyt! Tää vaan on niin toimiva malli...

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania korujat olet tehnyt. Todella raikkaan värisiä nuo valkoiselle nauhalla tehdyt. Itse jotenkin vierastan valkoista nauhaa, mutta ehkä sitä voisi joskus kokeilla itsekin muunkin väristä nauhaa kuin mustaa.

  VastaaPoista
 5. Itse olen käyttänyt tummanruskeaa nauhaa, mutta nuo valkoiselle tehdyt ovat myös todella kauniita! Ja hienoja tulee kun juuri tuollain sekoittaa eri värejä.

  VastaaPoista