8. marraskuuta 2011

Uuteen kotiin

Serkkuni juhlisti viikonloppuna uutta kotiaan. Mulle oli jäänyt varastoihin violettia matonkudetta aiemmasta mattoprojektistani ja lahjaksi virkkailinkin matonkudekorin. Myös serkkuni on hurahtanut violettiin, joten väri on oikein passeli ja lisäksi hän on innostunut myös käsitöistä, joten korissa on kätevä säilöä vaikka keskeneräisiä käsityöprojekteja. Halusin tehdä koriin myös kantokahvat, jotta koria on helppo kanniskella huoneesta huoneeseen :)


Matonkuteella virkkaaminen on melko rankkaa käsille, kun yrittää tehdä mahdollisimman tiukkaa, jotta korista tulisi jämäkkä. Valmista tulee puolestaan melkoisen nopeasti :)

5 kommenttia:

  1. kaunis tuli, varmasti saaja on tyytyväinen! :) itse en ole koskaan matonkuteita kutonut, mutta suunnitelmissa on kyllä ollut jo pitkään. minkä kokoista koukkua tuollaisessa puuhassa on hyvä käyttää? minulla on vain pienempiä virkkuukoukkuja, mutta ehkä olisi aika tehdä hankinta... :)

    VastaaPoista
  2. Eeva: Matonkuteelle sopii mun mielestä parhaiten koukut 8 ja 10. Tää kyseinen violetti kude oli melko leveää, joten käytin kympin koukkua.

    VastaaPoista
  3. Hieno on ja kauniin värinen sävy tuossa violetissa!

    VastaaPoista