24. heinäkuuta 2011

Pyjamapussi yöpuvulle

Tänään juhlittiin kaverini taaperon kaksivuotissynttäreitä ja lahjan teemaksi valitsin unijutut :) Näin toisessa blogissa kivan idean pyjamapussista, jossa oli ripustuslenkki, jotta sen voi laittaa esim. oven kahvaan roikkumaan ja pyjaman voi aamulla laittaa sinne piiloon. Toki pyjamapussiin voi myös pakata omat tavaransa, jos lähtee yökyläreissulle. Ihanan vaaleanpunaisen kankaan olen saanut aikanaan lahjaksi.


Pyjamapussiin sujautin tietenkin pyjaman, joka syntyi samalla Ottobren kaavalla kuin aiemmin tekemäni joululahjapyjama, mutta tällä kertaa vähän pienemmässä koossa.


Tässä projektissa kokeilin ensimmäistä kertaa oikeaoppista applikointia! Fleecekukkasen alle kiinnitin kaksipuolisen liimaharson silittämällä ja siksakkasin kukan kiinni reunoista. Ja se onnistui, se onnistui todella hienosti :) Pelkäsin, että joustava trikoo (Eurokankaan paloista) alkaisi kupruilla applikoinnin seurauksena, mutta niin ei käynyt! Taidanpa uskaltaa kokeilla applikointia uudelleenkin ;)


Pyjaman lisäksi laitoin pussukkaan vielä yhden tyynyliinan varastoistani, joka onkin jo esitelty aiemmin blogissani.

1 kommentti:

  1. Tosi nätti setti synttärisankarille! Aplikaatio onnistui tosiaan tosi hyvin, pitäisi itsekkin harjoitella. Taidanpa laittaa tuon yöpukupussin tuonne to do listalle :)

    VastaaPoista