25. heinäkuuta 2011

Muuttopipoja

Hyvät, hyvät kaverimme muuttavat toiselle paikkakunnalle ja tänään kokoonnuimme mamma-lapsi-porukalla perheen lasten muuttokahveille. Mä vähän ennakoin muuttolahjojeni kanssa, sillä päätin neuloa tytöille pipot :)

Pikkuneiti sai punakirjavan myssyn, joka on tehty samalla ohjeella kuin aiempi Aviatrix-myssy. Lankana on tällä kertaa Novitan 7 veljestä Polkka.


Isommalle tytölle tein pipon Novitan Talvi 2010-lehdestä, johon käytin tädiltä saamaani vaalean violettia vauvalankaa yhdessä vaalean langan kanssa, joka on eksynyt anopin varastoista minulle, kun olin aikanaan aikeissa tehdä langasta säärystimet itselle.


Pipon pintakuvio on tosi veikeän näköistä, vaikka se syntyikin kovin helposti vain oikeaa ja nurjaa neulomalla.


Lopuksi virkkasin pipon koristeeksi vielä vaalealla langalla kukkasen.


Nähdään taas pian tytöt!

3 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniit! Tuollaista ylempää pipoa olen jo pitkään halunnut kokeilla, mutta kun en englanniksi ole uskaltanut, kai sitä jo olisi pakko yrittää, on niin nätti. Ihana tuo toinenkin, voi olla että tuollaisenkin joudun tekemään..

  VastaaPoista
 2. Eikös tuommoisen aviatrixin voisi pojan päähänkin mallata..? Kivan näköisiä pipoja molemmat.

  VastaaPoista
 3. Hatatuu: Tuo Aviatrix oli myös mun eka englannin kielinen ohje ja netistä löyty hyvä ohje hankalimpien kohtien suomentamiseen; http://www.ullaneule.net/ullakko/englanti.html.

  TanjaV: Kyllähän se pojallekin sopii, kun valkkaa vaan kivan väriset langat :)

  VastaaPoista