17. tammikuuta 2011

Poncho

Innoistuin käsityömessuilla Novitan osastolla neulotusta Ponchosta ja ostinkin ison kasan Novitan Softya. Ohje on uusimassa talvi 2010- lehdessä. Poncho valmistui hurjaa vauhtia isoilla puikoilla ja lankaa oli ihana käsitellä, kun se on satumaisen pehmeää! Ponchon ohjeessa oli vain yksi koko ja kun sovitin sitä, niin se tuntui itselleni aavistuksen isolta.. Kyllä harmitti! Mietin jo, että hukkaan meni iso työ, mutta onneksi anoppini innostui ponchosta ja sovimme, että käärin sen loppukuusta hänelle synttäripakettiin.

7 kommenttia:

 1. Ihana! Voin kuvitella, että myös tosi kiva päällä perhmeytensäkin vuoksi. Itse en oikein osaa käyttää ponchoja kun en tiedä, missä niitä voi käyttää. Talvella kun ei ainakaan mun takin alle mahdu, eikä tule otettua mukaan pukeakseen päälle sitten sisätiloihin. Miten käytät itse? Tykkäisin itsekin kyllä :)

  VastaaPoista
 2. Elisa: Tästä oli tarkotus tulla mun ensimmäinen poncho, mutta tosiaan laitankin sen nyt eteenpäin, joten käyttökokemuksia ei oo.. Suunnittelin sitä keväämmälle takin sijaan käytettäväksi. Poncho näyttäis varmasti tosi kivalta farkkujen ja bootsien kanssa :) Ja tietty sellanen kotiponchokin ois ihana, kun alkaa illalla viluttaan. Tää poncho on ainakin tosi ihanan lämmin!

  VastaaPoista
 3. Tässä kyllä varmasti oli ihan älytön työ :D Itse en varmaan jaksaisi alkaa moiseen urakkaan :D Enemmänkin pikkuvärerryksen ystävä :D

  VastaaPoista
 4. Tanja: Kyllä se melko nopeeta valmistu.. Ja se tsemppas ihan kivasti, että uskaltaa jatkossakin tarttua isompiinkin projekteihin :)

  VastaaPoista
 5. Poikkeahan kylässä tunnustusten merkeissä ;)

  VastaaPoista
 6. Marja: Kiitos tunnustuksesta, tuli tosi hyvä fiilis :)

  VastaaPoista
 7. Vierailin blogissasi ensimmäistä kertaa. Blogisi on täynnä ihania käsitöitä! :)

  VastaaPoista