17. tammikuuta 2011

Huopastossut

Vielä yksi joululahja, mutta sitten päästään uuden vuoden juttuihin :)

Mies sai Novitan Huopasesta virkatut tossut. Ohje löytyy Novitan syksy 2010- lehdestä, mutta itse muokkailin ohjetta hieman, että sain miehelle riittävän suuret tohvelit. Ja siitähän se ongelma sitten alkoi... nimittäin väriksi valitsin aikanaan ostamani ruskean mixin, joka sitten tietenkin loppui kesken, kun menin suurentamaan ohjetta. Mutta ei hätää sillä kaupastahan sitä saa lisää.. mutta kun ei saakaan, sillä se on poistuva lanka, huh! Kiersin kaikki lähellä olevat kaupat ja kyselin kavereilta jämäkeriä. Apu löytyi lopulta Novitan neulomosta, sillä joku tiesi, että mixiä saa vielä Ideaparkista ja ihan parilla eurolla per kerä, mahtavaa!! Joululahjashoppailut suunnattiin sitten sinne päin ja sain tossut valmiiksi.Laitoin tossut huovuttamattomina pakettiin ja huovutimme sitten jälkikäteen yhdessä tossut, että tulisi varmasti sopivan kokoiset. Jouduin pesemään tossut kahteen kertaan 40 asteen ohjelmalla ennen kuin huopuivat tarpeeksi :O Aiemmin kaikki työt on huopunut kyllä kerrasta..

2 kommenttia:

  1. Huopanen onkin varmaan just sopiva lanka tällaisiin projekteihin. Uskoisin, että tuli melkoisen jämäkät? Menisi ihan täydestä huopikkaina.

    -Paula

    VastaaPoista
  2. Paula: Huopanen on hyvä lanka, kun työt valmistuu niin nopeeta :) Ja kyllähän noista melko jämäkät tuli, pysyy tollain hienosti pystyssä.

    VastaaPoista