14. huhtikuuta 2014

Lisää lämpöä!

Lisää lämpöä voisi pyytää alkavalta keväältä, mutta nyt lämpöä tulee roppa kaupalla erilaisten neulomusten muodossa!

Nro 1 - Palmikkopipot Novitan Purosta (ohje Novita kevät 2012), joissa ihastuin tuohon kauniiseen malliin. Huomaathan, että pipot on neulottu poikittain! Päälaella komeilee todella muhkeat tupsut, jotka syntyi kätevästi Novitan tupsukehikolla, suosittelen muitakin kokeilemaan!


Nro 2 - Tein jo aiemmin pari tällaista Kelo-pipoa ja lankakerästä syntyi vielä kolmas. Paksulla langalla neuloen pipo syntyi nopsaa ja onhan se Novitan Kelo melkoisen pehmoista eli kuin omiaa pipolangaksi!


Nro 3 - Joskus on vaan tarve tehdä jotain ihan perussettiä. Miehelle mustat lapaset Novitan perustumpun ohjeella. Pientä luksusta näihin tuo todella pehmoinen merinovillalanka Gjestal Knopp, jota neuloin kaksinkertaisena.


Nro 4 - Perussetillä jatkettiin, kun vanhemman lapseni villikset kävivät pieneksi ja uudet syntyi hänen väritoiveitaan toteuttaen Novitan 7veljestä- langalla. Pirtsakat ovat ja ovatpahan ainakin sävysävyyn kumisaappaissa komeilevien vihreiden liskojen kanssa ;)


Nro 5 - Messutuliaisina haalin itselleni viime syksynä tätä liukuvärjättyä tyttömäistä lankaa (ALIZE Angora Gold simli batik), josta tiesin heti, että se on kuin tehty pienen tytön tuubihuivia varten. Kahta pikkuneitiä pääsinkin näillä ilahduttamaan, kun lanka oli niin riittoisaa. Neuloin ainaoikeaa kaksinkertaisena, mikä teki huivin värimaailmasta entistäkin veikeämmän :)

1 kommentti:

  1. Tosi kivoja neuleita! Herkullinen tuo alin huivilanka. Ja Kelo jäi kiinnostamaan, täytyisiköhän sitä kokeilla itsekin...

    VastaaPoista