13. maaliskuuta 2013

Tuubi-tripla

Hurahdin ihan täysin tuubi-huivien neulomiseen ja niitä syntyikin monesta langasta :) Kaikki on neulottu simppelillä aina-oikein-neuleella, mutta silti pinnasta tulee hauskan eläväistä ja eri langoilla neulottuna valmiista huiveista tulee ihan eri fiilis :) Mutta tässä siis tulisi tämä kolmikko!

Novita Säde - tällaisia huiveja tein jo jouluksi pukinkonttiin ja myös itselle oli tehtävä yksi. Tuubi on ihanan keveä, vaikka se neulottiin kaksinkertaisella langalla, joten sitä voi hyvin pitää sisätiloissakin.


Novita Crystal - tämä tuubi on muhkea! Varastoistani löytyi pari kerää tätä harmaata lankaa ja uutena vuotena neuloin toisesta kerästä itselle jo palmikkopipon, mutta se ei jotenkin ollutkaan mieluisa. Niinpä purin koko pipon ja lanka sai uuden elämän tässä huivissa :)


Novita Silmu - kun keveyttä ja muhkeutta kerran aloin vertailemaan, niin tämä puna-kirjava kaunokainen on jotain noiden edellisten väliltä :) Tätä projektia aloittaessani kiljahdin ihan ääneen, että "tässä langassahan  on oikeesti silmuja!" :D Nautin hirmuisesti uusin ideoiden kokeilusta, mutta on se uusien lankojenkin testailu kivaa, kun löytyy tällaisia kivoja erikoislankoja!

2 kommenttia:

  1. Upeita tuubeja. uota Silmulankaa on pakko minunkin kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Säde-tuubi on näistä mun suosikki, mutta ihanilta näyttää koko kolmikko. :)

    VastaaPoista