10. syyskuuta 2012

Pampulahuivi II ja III

Tein alkuvuodesta äidille pampulahuivin ja hänen työkaverinsa innostui kyselemään myös itselleen samanlaista. Niinpä sain pari kerää valkoista Papillonia työstettäväksi :)


Nopeasti syntyi huivi tälläkin kertaa ja valkoinen, pampulainen lanka oli niin kaunista, että halusin tehdä itsellekin samanlaisen. Kaupassa päädyin kuitenkin harmaaseen väriin, kun valkoisia huiveja kaapista jo löytyy, mutta harmaalle olisi tarvetta. Nyt kun ilmat pelottavasti alkaa viiletä, niin on ihana aloittaa huivikausi uuden kaunokaiseni kanssa :)


3 kommenttia:

 1. Onko tuo pampulalanka helppoa kutoa? Ilmeisesti, kun noin nopsaan saat valmista. :) Tarviiko sitä lankaa availla?
  Mä kun ostin sitä yhtä verkkolankaa messuilta vuosi sitten, niin en ole vieläkään saanut sitä huivia valmiiksi kun se lanka on niin raivostuttavaa neuloa. Sitä pitäisi olla koko ajan vaan availemassa, joten itse neulomisesta ei tule mitään. Pöh!

  VastaaPoista
 2. Mari: Kyllähän tuo neulominen yhtä availua on ja nimenomaan tuohon availuun se aika ton huivin teossa kuluukin. Sama availu on siis kaikissa noissa verkkomaisissa langoissa... Silti ne valmistuu musta nopsaa ja eilen Lankamaailmasta tarttui taas mukaan uudenlainen verkkolanka. Bloggaan sen varmaan pian, kun sormet syyhyää jo nyt sen kimppuun :)

  VastaaPoista
 3. voi miten paljon ihania ideoita täällä on! aikeisemmissa postauksissa tuli tuttuja helmikorujakin vastaan :) niitä tosiaan ehtii kiireinenkin äiti tehdä :D

  VastaaPoista