20. elokuuta 2012

Pyykkipoikia keittiössä

Viime jouluna esittelin Verstas Viklan, joka on anoppilassa pyörivä suvun naisten ja miesten yhteinen käsityöpaja, josta syntyy lähinnä joulupaketteja sukulaisille. Ideoita tällä porukalla riittää ja kaikenlaista onkin jo valmistunut tulevaa pukin vierailua varten, mutta teimmepä jotain pientä ihan omaksi iloksemmekin :)

Olemme monesti isolla porukalla yökyläilemässä tuolla anoppilassa, kun miehen sisarukset ja heidän perheensä on koolla yhtä aikaa. Keittiössä vietetään paljon aikaa, kun laittelemme koko köörille ruokaa. Tiskiä siis syntyy melkoisesti ja erityisesti tuohon lasi-tiskiin olemme koittaneet keksiä helpotusta, kun omaa lasia voisi käyttää useammankin kerran. Meillä onkin ollut testissä yhdet imukuppi-oliot, joiden oli tarkoitus liimautua lasiin ja kertoa, mikä lasi on kenenkin, mutta nepä eivät pysyneet kiinni lasissa...

Omalla työpaikallani on käytetty jo pitkään pikkuisia pyykkipoikia lasin merkkaajina ja niinpä päätimme taiteilla sellaiset meillekin. Poltimme puisiin pyykkipoikiin kaikkien nimet ja tuosta pienen lasin reunasta jokaisen on helppo napata omansa omaan lasiin ruokailun jälkeen! Toimii :)

3 kommenttia:

  1. Onpa mahtava idea - kaikessa yksinkertaisuudessaan :)!

    VastaaPoista
  2. Hyvä ajatus. Itse olen harkinnut pyykkipoikamerkkejä kylppäriin pyyhekaaokseen. Jos nimi olisi poltettu, se ei liukenisi, vaikka vahingossa joutuisi pyykkikoneeseenkin. Millä poltitte nimet?

    VastaaPoista
  3. Lepäävä esteetikko: Me käytettiin kolvia, jossa on sellanen kynämäinen polttopää.

    VastaaPoista