28. kesäkuuta 2012

Salarakas

Olen tainnut moneen kertaan kirjoitella haavelevani uudesta ompelukoneesta ja keväällä vihdoin jätin haaveilut ja kiersin ompelukoneliikkeet. Pitkän harkinnan jälkeen päätin satsata kerralla kunnon koneeseen, vingautin Mansen Tikissä korttia ja kannoin intoa pursua hymy kasvoillani uuden salarakkaani kotiin. Ja täytyyhän se täälläkin esitellä, joten tadaa!


Kuva: pfaff.com

Ambitionin ominaisuuksia, kuten IDT-järjestelmää ja koneen jämäkkyyttä arvostaen päädyin kyseiseen malliin, mutta onhan tuon ulkonäkö ja värikin aika puoleensa vetävät :) Vaikka kone on täällä ollut jo muutaman kuukauden, en ole ihan hirveesti vielä perusompelua enempää tuolla ommellut. Tuon vähän olemme kyllä ommelleet pääosin sulassa sovussa ja toivonkin, että yhteiselo jatkuu, jatkuu ja jatkuu aina vaan! Mä koitan luvata koneelle paljon ompeluhetkiä ja kone luvatkoon mulle kauniita tikkejä ;)

5 kommenttia:

 1. Jee! Mä oon välillä miettinytkin onko sun ompelukonekuumeelle tullut helpotusta.

  VastaaPoista
 2. Heh, halpa harrastus tämä ompelu :) Minä sijoitin uuteen "tosi halpaan" koneeseen marraskuussa :)

  VastaaPoista
 3. Itse hankin myös kyseisen koneen viime syksynä ja näinä vähine ompeluksine, mitä oon tehnyt, niin en ole katunut ostostani. Edelliseen koneeseen verrattuna ompelu on kuin leikkiä.

  VastaaPoista
 4. Meille muutti samainen malli alkuvuodesta, tykkään! <3

  VastaaPoista