10. lokakuuta 2011

Palloja lasiin

Vietimme serkkuni kanssa askartelu-illan, johon liittyi ilmapalloja, kelmua, liimaa ja paperinaruja. Tänään jatkoimme taaperoni kanssa projektia ja nyt meillä oli puolestaan nuppineuloja, virkkuukoukku sekä sakset.

Ja tälläisiä palleroita me saimme aikaiseksi piristämään meidän työhuonetta;


Olen muuten aivan myyty tuolle 65 cm korkealle Ikean lasimaljakolle! Se on ison kokonsa puolesta tosi näyttävä sisustuselementti ja mikä parasta, sinne voi fiiliksen ja vaikka vuodenajan mukaan vaihdella sisälle erilaisia juttuja. Nähtäväksi jääkin, että pääseekö sinne jatkossakin jotain itsetehtyä :)

8 kommenttia:

 1. Hei, kivoja juttuja sulla täällä;)

  VastaaPoista
 2. Kivoja palloja! Samalla ajatuksella olen joskus tehnyt "valaisimen", putkineuleen sisään puhaltanut ilmapallon ja liimalla kovettanut neuloksen. Ongelmaksi jäi neulokseen rikkomisen jälkeen takertunut pallonriekale, sitäkö varten käytitte kelmua? Vai mikä sen kelmun ajatus oli? :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja palloja ovat ja näyttävä maljakko! Eikös nuo pari vaalea kimallellutkin?

  VastaaPoista
 4. Annukka: Juurikin niin, eli kun puhalletun pallon päälle kiertää kelmua ja vasta sitten alkaa kierrellä vesi-liima-seoksessa uitettua paperinarua sen päälle, niin ilmapallo ei jää naruun kiinni.

  Sini: Joo, kyllä tuossa yhdessä vaaleassa pallossa on myös hopea lankaa :)

  VastaaPoista
 5. Onpa ihania palloja! Eikä tainnut olla kovin vaikeaa?

  VastaaPoista
 6. Heffaklumpen: Tosi helpostihan nuo syntyvät, mutta on niissä silti vähän näpräämistä ja liimatahroja roiskuu kaikkialle :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita nämä pallot :) Itselläkin olisi tuollainen iso maljakko tyhillään.. saisikohan siihen joskus ajoiksi täytettä :D

  VastaaPoista