6. kesäkuuta 2011

Lämpöä pikkujaloille

Tää vuosi on meiän lähipiirissä oikea vauvavuosi, kun tosi monille tutuille tulee vauvoja <3 Sen myötä onkin ihana näperrellä jotain pienen pientä.

Alkukevään Modassa (2/2011) on ohje Tohvelisankarien nahkatossujen tyylisiin neulottuihin tossuihin, joita päätin kokeilla. Tyttövauvalle saa tietenkin olla jotain hempeää, joten langoiksi valitsin Novitan Nalle Aloeveraa ja Woolia valkoisena ja vaaleanpunaisen sävyisinä.Tossut koostuu kolmesta palasta ja pienimmällä koolla tehtynä ne valmistuikin hurjan nopsaa, vaikka puikkokokona oli vain 2,5mm. Suloisesta ja toimivan oloisesta mallista innostuneena päätin tehdä varastoon myös pojalle sopivat tossut samaisesta Novitan Nalle Aloeverasta ja nyt niillekin olisi syntynyt jo käyttäjä :)

9 kommenttia:

 1. Voi hitsi, kävin juuri tänään kirajastossa lainaamassa tuota edellisen Modan ja siellä olisi ollut tuokin hyllssä, mutta en sitten lainannut sitä. En jaksanut niin hyvin selata, että olisin nähnyt nämä ihanat tossut!

  VastaaPoista
 2. Oi ompas kivan malliset, pitääkin etsiä tuo lehti käsiin. Söpöjä :)

  VastaaPoista
 3. Onpa mahtavan malliset tossut! Pitää etsiä ohje lehtihyllystä. :)

  VastaaPoista
 4. Onkohan näiden ohjetta saataville enää mistään?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Saisitkohan vaikka kirjastosta tuon Modan lehden käsiisi?

  VastaaPoista
 6. Olisiko liikaa vaivaa laittaa se tossuohje tänne plogiin, olisi kiva kokeilla

  VastaaPoista
 7. En lköydä niitä linkistä jota suositteluit ainoastaan nahkatossuja ja kutoisin niitä mielelläni Porvoon sairaalan synnytysosastolle koska pipot alkaa olla liian lämpimät

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Neulottujen tossujen ohje löytyy siis vain Modasta (linkitin vain tuon Tohvelinsankarin, kun tämä malli oli samantyylinen kuin niiden nahkatossut). Minulla ei itsellä ole omana tuota Moda-lehteä, joten en valitettavasti pysty ohjetta suoraan antamaan.

  VastaaPoista